cookie-og-privatlivspolitik
Hylddalen vil atter blive fyldt med publikummer til august, som her ved opsætningen af Doktor Zhivago i 2018 - men alsang bliver der ikke noget af.
Hylddalen vil atter blive fyldt med publikummer til august, som her ved opsætningen af Doktor Zhivago i 2018 - men alsang bliver der ikke noget af.
Foto: Claus Hansen/Arkivfoto

Lolland

Teater aflyser arrangement med alsang

NørregadeTeatret er godt i gang med prøverne til "Spillemand på en Tagryg", men et planlagt alsang-arrangement er blevet aflyst.
11. juni 2021 kl. 07:43 Af Palle Nevad Frandsen

MARIBO I øjeblikket er prøverne til sommerens store friluftsforestilling på NørregadeTeatret godt i gang, og alt går efter planen, fortæller teatrets direktør Frank Rubæk. "Spillemand på en Tagryg" skulle have spillet sidste år, men coronaen kom på tværs af forestillingen.

Det var ikke kun teatrets forestilling, der måtte aflyses. Sidste år var også planlagt flere alsang-arrangementer, som alle blev aflyst. Derfor valgte Frank Rubæk at tage handsken op og arrangerede alsang i Hylddalen 14. august.

Desværre har det vist sig, at interessen for den musikalske eftermiddag, hvor solisterne fra "Spillemand på en Tagryg", sammen med forestillingens orkester, ville styre fællessang med publikum.

Billetsalget har dog slet ikke været godt nok, og derfor har Frank Rubæk valgt at aflyse, inden orkester og sangere gik i gang med at prøve på det ekstraordinære arrangement.

- Havde vi fortsat salget, var vi måske nået op på 300, men det ville være så få, at Hylddalen ville virke tom, forklarer Frank Rubæk.

Annonce

En sådan oplevelse fortjener hverken de optrædende eller det publikum, som skulle betale for at komme ind. I stedet for vil man have fokus på at skabe nogle skønne aftener med "Spillemand på en Tagryg".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE