cookie-og-privatlivspolitik
Morten Harkjær Nielsen har trukket sig som socialdemokratisk kandidat til kommunalvalget på grund af øget arbejdspres i Maribohallerne.
Morten Harkjær Nielsen har trukket sig som socialdemokratisk kandidat til kommunalvalget på grund af øget arbejdspres i Maribohallerne.
Foto: Claus Hansen, arkivfoto

Lolland

Trækplaster trækker sig fra kommunalvalget

- Jeg er mega ærgerlig, for jeg havde store ambitioner. Jeg gik 100 procent ind i det, da jeg blev kandidat. Men jeg skal også passe lidt på mig selv, siger nu forhenværende byrådskandidat.
19. august 2021 kl. 20:40 Af Birgitta Andersen

MARIBO Det var en stolt borgmester Holger Schou Rasmussen (S), der tilbage i april 2020 præsenterede direktør i Maribohallerne, Morten Harkjær Nielsen, som S-kandidat til kommunalvalget 2021. Borgmesteren glædede sig over den nye kandidats unge alder, arbejdsomhed og ikke mindst hans store netværk.

Men nu har trækplastret trukket sig. Morten Harkjær Nielsen meddelte tirsdag borgmesteren og de øvrige medkandidater, at han ikke stiller op.

- Der er ikke noget dramatisk i det. Jeg må bare erkende, at jeg har overvurderet mig selv lidt i forhold til, hvad jeg kan nå, siger Morten Harkjær Nielsen.

Efter genåbningen har Maribohallerne oplevet et sandt boom af arrangementer, der har været udsat, og nu skal afvikles.

- Der er rigtig meget at se til. Vi oplever stor efterspørgsel efter coronaen. Samtidig har vi gang i to store projekter med en udvidelse af vores Danhostel og nye paddel-tennisbaner. Og jeg kan simpelthen ikke se, hvordan jeg skal få tid til at føre en ordentlig valgkamp.

Annonce

- Det vil betyde, at jeg ikke kan gå i dybden med min politik. Og det, jeg gør, vil jeg gerne gøre 100 procent.

Morten Harkjær Nielsen afviser, at den nuværende sag med hård kritik af kommunens støtte til vandrerhjemmet har fået ham til at trække sig.

- Det har slet, slet ikke påvirket min beslutning. Der er jeg rimelig hårdhudet, hvad sådan noget angår, siger han.

- Men min familie og hallen har førsteprioritet. Og jeg synes, det er bedre at sige stop her, inden jeg måske - hvis jeg var så dygtig at blive valgt - måtte sige fra, når jeg var kommet i byrådet. Det ville jeg have det mere dårligt med, siger haldirektøren.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

AF: JOHN WENNERWALD

Hurra for lokale holdninger 12. september 2021 kl. 22.15

AF: TOM AHLQVIST

Frivilligt socialt arbejde… 11. september 2021 kl. 09.06

AF: PAW HALLANDSON

Trilogien om Østerbroskolen part 3 09. september 2021 kl. 20.36

Annonce

ANNONCE