cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen,arkivfoto

Lolland

Udbrydere af lokal-liste laver egen liste

Medstifter af Lokallisten Lolland, Brian Hansen, med flere danner ny liste til kommunalvalget.
07. september 2021 kl. 18:31 Af Marianne Knudsen

VESTLOLLAND Avisen har natten til tirsdag modtaget en pressemeddelelse fra Lokallisten Lollands formand, Jørgen Andersen. Han skriver:

"I Lokallisten Lolland har vi erfaret, at en af listens stiftere sammen med to bestyrelsesmedlemmer arbejder på at lave deres egen nye liste, som skal henvende sig direkte til Vestlolland.

I denne valgperiode har Lokallisten Lolland arbejdet for at dække hele kommunen med den politisk indsats og sikret kandidater fra hele geografien til det kommende valg. Det har der været enighed om gennem hele perioden og der har indtil nu været en samlet bestyrelse bag vor politiske indsats og listens program.

Vi beklager dette hændelsesforløb, men har de samme personer på alle centrale funktioner som de sidste fire år. Vi ser frem til en god og sober valgkamp," lyder det fra Lokallistens Lollands formand.

Brian Hansen, Nakskov, der stiftede Lokallisten Lolland sammen med Thomas Østergaard, der nu er socialdemokrat, bekræfter overfor avisen, at det er korrekt:

Annonce

- Det drejer sig om utilfredshed med nye bestyrelsesmedlemmer, der er trukket ind udenfor en generalforsamling, og om retningen i sagerne.

- Så næstformand Remzi Grepi, Per Rasmussen, Leana Johansen jeg selv, der alle er valgte medlemmer på generalforsamlingen i 2019, trækker os fra Lokallisten Lollands bestyrelse med henblik på at danne en ny liste til kommunalvalget til november, oplyser Brian Hansen til avisen.

Udbryderne har møde i aften om den nye liste.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

AF: JOHN WENNERWALD

Dronning over alle 03. oktober 2021 kl. 22.46

AF: TOM AHLQVIST

Ældres forhold. 30. september 2021 kl. 16.06

Annonce

ANNONCE