cookie-og-privatlivspolitik
En trafikulykke natten til lørdag udløste en større udrykning til Bandholmvej.

4

Billeder

En trafikulykke natten til lørdag udløste en større udrykning til Bandholmvej.
Foto: Lars Dalsig

Lolland

Unge mænd i bil torpederede hus

- Jeg har set mange dø af mindre, siger indsatsleder.
04. juli 2020 kl. 11:07 Af David Arnholm

Annonce

TORRIG L. To unge mænd i en Renault Clio torpederede lidt efter klokken et natten til lørdag et hus og en carport på Bandholmvej ved Torrig L. Naboer hørte hvinende dæk og braget og fik slået alarm klokken 01.14.

Det udløste en større udrykning til stedet i form af en redningsvogn, to sprøjter og en tankvogn fra Lolland-Falster Brandvæsen, en paramedicinerbil, en politipatrulje, en lægehelikopter samt skadeservice.

Indsatsleder Martin Mikkelsen fra Lolland-Falster Brandvæsen fortæller, at de to unge formentlig kom kørende fra vest, da de ramte hushjørnet. På en eller anden måde ramte de huset flere gange, inden bilen endte i en hæk på den modsatte side af vejen.

Mens føreren - en 21-årig mand fra Nykøbing - selv kunne stige ud af bilen, sad passageren - en 20-årig mand fra Nakskov - fastklemt.

- Redderne kommer frem og får tilset ham, og et par stærke brandfolk får flået døren op, så han kommer fri, siger Martin Mikkelsen og tilføjer, at det altså ikke blev nødvendigt at klippe i bilen.

Passageren blev fløjet til Odense Universitetshospital af en lægehelikopter, som kom fra Billund og landede på havnen i Kragenæs, mens føreren kom til undersøgelse på skadestuen i Nykøbing.

- Jeg tror, de har været meget, meget heldige. De har begge to været oppe i forruden, og mit bedste bud er, at ingen af dem havde sele på. Så de er sluppet nådigt. Jeg har set mange dø af mindre, siger Martin Mikkelsen.

Han fortæller, at ejeren af huset - en 69-årig mand - var hjemme, men ikke kom noget til. Det gjorde huset til gengæld.

- Det har fået et ordentligt knald og skulle have noget afstivning af skadeservice, som vi tilkaldte, fortæller han.

Vagthavende Lars Denholt fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortæller, at det endnu er uvist, hvorfor ulykken skete.

- Der kan være mange ting: et dyr, der render ud foran bilen, vejen der er våd, eller har man taget noget, man ikke skal tage? Der kan være mange hypoteser, siger han og fortæller, at det ikke har været muligt at afhøre de to unge mænd.

Føreren var nemlig for chokeret, og passageren blev som nævnt fløjet til Odense, hvor han rapporteres at være uden for livsfare, men lørdag formiddag fortsat ligger til observation.

- Men både føreren og passageren skal afhøres, og der er sikret en blodprøve fra føreren, fortæller Lars Denholt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce