cookie-og-privatlivspolitik
Mange campister var mødt frem for at sige farvel til Bodil Clemmesen, der har forpagtet Maribo Sø Camping gennem 29 år. Hele november vil pladsmand Jens Nielsen og hun selv gå og pakke ned.

5

Billeder

Mange campister var mødt frem for at sige farvel til Bodil Clemmesen, der har forpagtet Maribo Sø Camping gennem 29 år. Hele november vil pladsmand Jens Nielsen og hun selv gå og pakke ned.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Vemod og glæde da camping-forpagter sagde farvel

Bodil Clemmesen strøg standeren for sidste gang.
21. oktober 2019 kl. 15:30 Af Marianne Knudsen

Annonce

MARIBO - Jeg har ikke røget siden marts. Spørg lige, hvad jeg har lyst til nu ...

- Det er selvfølgelig ikke helt sjovt at stå her i dag, men jeg glæder mig også, fortsatte forpagteren af Maribo Sø Camping gennem 29 år, Bodil Clemmesen, da hun søndag overfor en masse fremmødte campister skulle stryge standeren for sidste gang.

Kommunen ejer campingpladsen, og efter at Bodil Clemmesen har ønsket at gå på efterløn, har kommunen sat den sidste kommunale campingplads til salg.

Bodil Clemmesen fortalte, at hun ikke helt har fundet ud af, hvad hun nu skal - ud over at sidde i sin nye have og nyde kaffen og avisen under den nye markise, rende børnene mere på dørene og så ud at rejse.

- Jeg har boet ovenpå kiosk- og receptionsbygningen i 29 år, og de sidste 14 år, efter at min mand, Boje, døde, helt alene i den store skov om vinteren, så jeg nyder mit nye, lille hus midt i Maribo med naboer omkring, forklarer Bodil Clemmesen.

I fredags gav en af den omgivende Bangshaveskovs store kæmper, et bøgetræ, i øvrigt efter og var meget tæt på at ramme pladsens toiletbygning, da det lagde sig ned.

Ved standerstrygningen rettede Bodil Clemmesen også en tak til sine revisorer, der overtalte hende til at fortsætte som forpagter efter hendes mands død:

- Jeg anede ikke, at jeg kunne klare det, men det er gået meget godt, konstaterede hun, og til pladsmændene Jens Nielsen og John Kjergaard var der også en tak for deres tålmodighed og tak til campisterne:

- Jeg har aldrig stået alene med noget, alle har været der for mig, og I har været én stor familie, lød det fra campingchefen.

Flere af campisterne havde da også gaver med, og Pia Carlsen fra Arninge holdt en flot tale.

Campingmægler Hans Korsgaard, der skal sælge pladsen, oplyser til avisen, at en budrunde ikke gav det ønskede resultat for kommunen. Der er nu fire til fem interesserede, som kommunen vil forholde sig til i denne uge, har han fået at vide.

Klik på billedet herover for at se flere billeder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce