cookie-og-privatlivspolitik
Vikarspecialisten vandt i 2017 et udbud af opgaven med at stille med vikarer til Kofoedsminde.
Vikarspecialisten vandt i 2017 et udbud af opgaven med at stille med vikarer til Kofoedsminde.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Vikarspecialisten afviser kritik

- Jeg synes vi får nogle hug, vi ikke har fortjent, siger administrerende direktør Jens Buch, Vikarspecialisten, efter kritik i Fagbladet FOA.
16. april 2019 kl. 14:23 Af John Karlsen

Annonce

RØDBYHAVN Der har ikke været tale om nogen vennetjenester, når firmaet Vikarspecialisten i Maribo har opgaven med at levere vikarer til Kofoedsminde.

Det siger Vikarspecialistens administrerende direktør Jens Buch, efter Fagbladet FOA har skrevet kritisk om vikarfirmaets rolle på Kofoedsminde, og om at den nu forhenværende viceforstander på Kofoedsminde, Flemming Lund, og den ene af indehaverne af Vikarspecialisten, Claus Martin Stechnik, kender hinanden privat. Vikarspecialisten har lige under 200 på lønningslisten.

- Hvor mange, der er på arbejde på Kofoedsminde ad gangen, bestemmes af institutionens afdelingsledere - de melder ind om deres behov, fortæller Jens Buch.

I forbindelse med omtalen af Vikarspecialistens rolle på Kofoedsminde er der også sat spørgsmålstegn ved vikarernes kvalifikationer.

- Men når Kofoedsminde selv kan ansætte nu 60 af vores vikarer i faste stillinger, er det vel et tegn på, at det er gode folk, siger Jens Buch.

Han henviser samtidig til, at alle medarbejedere har fået tjekket deres straffeattest, inden de får arbejde på Kofoedsminde.

Det er også kritiseret, at Vikarspecialisten har søgt folk, der har været vagt eller soldat.

- Men i samme opslag skriver vi også, at vi kræver erfaring i faget, siger Jens Buch, der selv har baggrund som både soldat og uddannet pædagog.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

Annonce