cookie-og-privatlivspolitik
Det har taget Niels Aagaard fra Jyske Golfbolde mellem fem og seks timer at fiske 10.000 golfbolde op fra søen ved Maribo Sø Golfklub.
Det har taget Niels Aagaard fra Jyske Golfbolde mellem fem og seks timer at fiske 10.000 golfbolde op fra søen ved Maribo Sø Golfklub.
Foto: jyskegolfbolde.dk

Lollands-Posten

10.000 golfbolde fra søen

Et jysk firma har lettet Maribo søerne for næsten et halvt ton gummi.
15. august 2019 kl. 08:00 Af Lise Ravnkilde

Annonce

I den del af Maribo Søerne der ligger ved Maribo Sø Golfklub, har der gennem de sidste 10-20 år hobet sig en masse golfbolde op. Men i sidste uge havde klubben besøg af Niels Aagaard fra Jyske Golfbolde.

Iført dykkerudstyr samlede han forsigt golfbolde op fra søens bund. Efter fem-seks timer var han oppe på 10.000 golfbolde. Det svarer til knap et halvt ton gummi.

- Når boldene er samlet sammen, bliver de vasket og sorteret og så er de klar til at blive videresolgt. De får en ny chance som golfbolde, fortæller Niels Aagaard.

Han rejser rundt til golfklubber i hele Danmark og samler bolde op fra søer og vandhuller.

Det er første gang Maribo Sø Golfklub har professionelle til at fjerne boldene fra søen. Hidtil er boldene kun taget op fra søen, når nogle af medlemmerne har soppet rundt og forsøgt af finde dem.

- Men det blev de hurtigt trætte af, fortælle næstformand i Maribo Sø Folfklub Niels Gram.

Han er glad for at nogen kan fjerne det der ikke hører til i naturen med en skånsom teknik, der passer på dyr og planter.

Klubben indgået en aftale med Jyske Golfbolde om at holde søen ren for golfbolde, så fremover kan man ind imellem se Niels Aagaard iført dykkertøj fiske golfbolde.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce