cookie-og-privatlivspolitik
Oplevelser i massevis venter på Kulturværket i sæsonen, hvor der også er aktiviteter i Hyldalen.
Oplevelser i massevis venter på Kulturværket i sæsonen, hvor der også er aktiviteter i Hyldalen.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

24 forestillinger i NørregadeTeatret

Det er nu snart sidste chance, hvis man skal nå at tilmelde sig som sæson-abonnent til NørregadeTeatret, der har et spændende program for den kommende sæson. Der er allerede solgt mere end 3.000 billetter til de 24 forskellige forestillinger. En af de store satsninger er musicalen "Spillemand på en tagryg" i Hyldalen.
19. august 2019 kl. 06:44 Af Daniel Brøns

Annonce

Programmet spænder vidt fra 80'er fest til foredrag om familien Beha Erichsens rejse mod nord, fra Strindbergs klassiske drama "Dødsdansen" over juleforestillingen "Far til fire" til den store musical "Spillemand på en tagryg" i Hylddalen næste sommer.

Sæsonen store satsning for NørregadeTeatret er næste sommers opsætning af den vidunderlige musical "Spillemand på en tagryg" under de grønne bøgetræer på friluftsscenen i Hylddalen i Bangs Have-skoven. Der spilles i perioden 6. - 15. august. Det er en meget bevægende, tankevækkende og desværre ganske aktuel fortælling om livet blandt en lille gruppe jøder i den russiske landsby Anatevka. Smuk, poetisk og fuld af humor med dejlig musik og en lang række af kendte numre.

Lige nu gælder det dog starten på teatersæsonen, og her åbnes med forestillingen "Musik & Eventyr" fredag den 20. september, hvor Ghita Nørby, Michaela Petri og Lars Hannibal gæster teatret. Teatrets første egenproduktion i den nye sæson bliver en sam-produktion med Teater 2, som teatret tidligere har samarbejdet med ved stykkerne "Indenfor murene" og "Fandens til fangstmænd".

Forsalget til hele sæsonen - inkl. "Spillemand på en tagryg" er kommet rigtig godt fra start, og det dufter af at sæsonen samlet set bliver lidt af et tilløbstykke.

Som abonnent vælger man tre teaterforestillinger, men man skal tilmelde sig senest den 1. september, oplyser teatret, der har husstandsomdelt programmet tidligere på året.

Man kan købe billetter i Vinhuset på Torvet i Maribo eller online via www.ticketmaster.dk og place2book.dk KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE