cookie-og-privatlivspolitik
Der er seks varianter at vælge imellem, når der er tarteletdag på Hotel E4.
Der er seks varianter at vælge imellem, når der er tarteletdag på Hotel E4.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

500 tarteletter på ti minutter

Hotel E4 har fulde huse, når der holdes tartelet-dag otte weekender om året. For 98 kroner kan man spise frit af seks forskellige typer.
04. marts 2019 kl. 12:23 Af Daniel Brøns

Annonce

Det er ikke småting, der bliver indtaget, når når 170 mennesker skal have tarteletter. Det beretter Carsten Johannessen, der er kok og medindehaver på Hotel E4, der ligger lidt syd for Maribo.

- Allerede efter ti minutter imed åben buffet er 500 tarteletter væk, og rekorden for én kunde er 28 styk på en aften, fortæller kokken, der fandt på konceptet for fire år siden - og derefter har haft stuvende fuldt, hver eneste gang, der har været tarteletter på menuen.

Typisk holdes tarteletdagene om fredagen fra klokken 18-21 og om søndagen fra klokken 12-15 - otte weekender om året. Seks forskellige slags fyld er der så til rådighed, fortæller Carsten Johanessen, der selv komponerer fyldet, som han får meget ros for.


Mad hver dag

At hotellet besluttede at satse mere på restauranten bunder i øvrigt i, at Vejdirektoratet for fire år siden var ekstremt længe om at ombygge afkørslen ved hotellet. Det medførte, at gæsterne kørte udenom, og så besluttede Carsten og Susanne Johannessen at finde på noget nyt. Det har siden også medført, at de nu holder schnitzel-aften mandag til fredag - bortset fra de dage, hvor der er tarteletter naturligvis. Også det koncept har vist sig at blive et stor succes.

- For sjovs skyld lagde vi røde duge på, da Danmark vandt VM i håndbold og satte prisen ned til 125 kroner, og det medførte et helt vildt stort besøgstal, fortæller Carsten Johanessen, der fortæller, at normalprisen er 138 kroner.


Selskaber

En stor fordel ved at tilbyde spisning i restauranten er i øvrigt, at kunderne får smag for varerne og stemningen i den hyggelige restaurant, der ligger med flot udsyn over markerne, fortæller han.

- Det er jo rigtigt fint, at mange kender vores lokaler, for en stor del af forretningen er at afholde selskaber. Dem har vi mange af, og så er menuen naturligvis den, som kunden beslutter, siger han og tilføjer, at restauranten om sommeren kører med et større og udvidet menukort.

Næste tarteletdage bliver fredag den 1. Marts fra kl. 18 til 21, søndag den 3. Marts fra kl. 12 - 15, fredag den 29. Marts fra 18-21 og den 31. Marts fra 12-15.

Senere i år er der også mulighed for at reservere. Det bliver så 1/9, 4/10, 1/11 og 3/11 Forudbestilling obligatorisk på 54601485KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE