cookie-og-privatlivspolitik
Kom med ud og se, hvordan der arbejdes, inden de store gravemaskiner for alvor går løs i området.
Kom med ud og se, hvordan der arbejdes, inden de store gravemaskiner for alvor går løs i området.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Åben udgravning ved Femern

Femern A/S og Museum Lolland-Falster åbner for de arkæologiske udgravninger i Syltholm øst for Rødbyhavn. Her kan du komme helt ned i den spændende arkæologiske udgravning, hvor arkæologerne er i gang med at grave et forhistorisk offerområde ud.
28. juni 2019 kl. 04:49 Af Daniel Brøns

Annonce

Tirsdag d. 2. juli fra 13-16 kan man besøge de arkæologiske udgravninger i Rødbyhavn, som Museum Lolland-Falster i øjeblikket er i fuld gang med

Klokken 13.15, 14 og.15.00 er der rundvisning i udgravningen ved Søren A. Sørensen, der arbejder for Museum Lolland-Falster og er forskningsleder på udgravningsprojektet..

Der serveres is til alle gæster Hør også om Femern Bælt-tunnelen, og har man lyst til en sludder om egne fund, så er det nu, man skal komme og få dem vurderet af eksperterne, der også viser, hvad de har fundet i deres udgravning.

Der er også mulighed for selv at grave i den mobile udgravning, der er tilegnet de besøgende.

Søren A. Sørensen glæder sig til at tage imod.

- Det er en fornøjelse at slå teltdugen til side og byde folk indenfor til åbent hus her i det inddæmmede område øst for Rødbyhavn, hvor vi i talende stund foretager flere forskellige arkæologiske udgravninger, siger arkeologen.

Man møder bare op ved den tidligere vindmøllepark Syltholm. Der er adgang via Østersøvej, 4970 Rødby.

Gratis adgang.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce