I dette års udgave af Æblets Dag på Fejø indgår en pop-up restaurant i det tidligere bådebyggeri i Dybvig Havn.
Programmet er klar til Æblets Dag på Fejø lørdag 13. oktober klokken 10-16 i Dybvig Havn. Boderne åbnwer klokken 10, og 10.45 leverer Mikkel Wesselhoff, direktør i Business Lolland-Falster, åbningstalen.
I tiden fra 10.30-11.00 er der indlevering af Fejø æblemost, Fejøcider og Fejøvin til konkurrencen, og frugtkager til kagekonkurrencen indleveres i havnehytten. 12.45 afsløres vinderne af Fejø æblemost, Fejøvin og Fejøcider, og vinderne af kagekonkurrencen kåres. Klokken 13.00 sælges kagerne på auktion, forestået af Jørgen Andersen, og indtægterne går ubeskåret til udgifterne i forbindelse med Æblets Dag.
To busser vil hele dagen køre i pensfulfart mellem Vesterby og Dybvig
. I løbet af dagen vil æresdoktor Birgitte Agerskov Pedersen give podeanvisninger og fortælle om sortsbestemmelse, mens Fejø Arkiv og Museum byder på en udstilling i "det gule pakhus" om æbler og frugtavl gennem tiderne. Der vil være musik på pladsen, og aktiviteter for børn.
Som en nyhed vil Heidi Nielsen fra Den Gamle Møllegård, Horslunde, slå dørene op til en pop-up restaurant i det tidligere bådebyggeri. Det sker i samarbejde med Fejø Laks og bådebyggeri. Her vil en fiskekone fra Langø, Ulla Merete Nielsen, udstille malerier af livssituationer, der relaterer sig til bådebygger Per Rolighed, Rødvig, som er aktiv i foreningen til bevarelse af det tidligere bådeværft. Medlemsskab af foreningen koster 200 kroner, og det giver blandt andet adgang til, at medlemmer kan benytte værkstedet til såvel arbejde som fester.