cookie-og-privatlivspolitik
På julemarkeder kan man finde nisser af enhver art. Også disse, der virker en anelse juletrætte.
På julemarkeder kan man finde nisser af enhver art. Også disse, der virker en anelse juletrætte.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Aktiviteter for store og små i starten af december

Trænger du til at få taget rigtigt hul på julemåneden, får du her et par idéer til aktiviteter i den kommende tid, som ikke er nævnt andre steder i avisen.
03. december 2019 kl. 05:47 Af Daniel Brøns

Annonce

Jul i Nysted

Den 4. december klokken 19 kan du høre musik inspireret af digterdoktoren Emil Aarestrups i Nysted fra 19 -21.30. Det foregår på Aarestrup Museet i Nysted. Koncert gløgg, vin, kaffe og kager er på programmet.


Far til fire

Musicalen "Til julebal i Nisseland" spiller indtil den 15. december på Nørregade Teatreret i Maribo. En familieforestilling for alle til fornuftige familiepriser.


Himlen kalder jorden

Skoleklasser fra hele Lolland-Falster har været inviteret til forestillingen "Himlen Kalder Jorden", men har du lyst til at se den også, så spiller den på Teatret Masken den 7. december klokken 14.


Jul i Engestofte

Traditionen tro afholdes der hvert år julemarked på Engestofte Gods. Det finder sted lørdag og søndag d. 7.-8. december fra 10.-16. 50 kroner for voksne og 10 for børn.


Knuthenlund-jul

Søndag den 15. - vil der fra 10-16 være julemarked på Knuthenlund Gods arrangeret af "Fra Fejø", der sætter en julepyntet gårdbutik op. Der er mulighed for at fælde et juletræ.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce