cookie-og-privatlivspolitik
Brian Christiansen (til venstre) kan se frem til en uddannelsen som kloakmester betalt af M. N. Entreprise ved Karsten Elbæk.
Brian Christiansen (til venstre) kan se frem til en uddannelsen som kloakmester betalt af M. N. Entreprise ved Karsten Elbæk.
Foto: Tessa Jennie Ponder

Lollands-Posten

Ansat uddannes til kloakmester

M. N. Entreprise udvider med kloakeringstilbud.
24. september 2018 kl. 08:16 Af Lise Ravnkilde

Annonce

M.N.Entreprise i Maribo har godt gang i butikken og har for nylig valgt at udvide med kloakering også. Virksomheden er startet i det små og håber på at udvikle deres kloakeringstilbud.

- Vi kan godt lave kloakarbejde, for vi har en samarbejdspartner der har autorisationerne, forklarer Karsten Elbæk.

Planen lige nu er at uddanne en af de ansatte, Brian Christiansen, så han bliver autoriseret kloakmester og M. N. Entreprise selv kan klare hele processen.

- Han har været her et lille års tid, og vi er glade for ham. Ja vi er glade for alle vores medarbejdere, slår Karsten Elbæk fast.

Hidtil har Brian Christiansen udført forskelligt anlægsarbejde, som gravearbejde, belægninger og andet jord og betonarbejde.

- Vi vil gerne selv kunne lægge kloaker, derfor uddanner vi Brian, forklarer Karsten Elbæk.

I sidste uge anlagde Brian Christiansen blandt andet en parkeringsplads for boligforeningen Parkvænget i Bandholm.

Der blev gravet, lagt kabel ned og sat lampe op og så blev der lagt sten til parkeringspladsen.

- Det er et must, at vi kan forskellige ting. I starten lejede vi maskiner og nu har vi købt dem, fortæller Karsten Elbæk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce