cookie-og-privatlivspolitik
Så er der igen fuld damp på lokomotiverne.
Så er der igen fuld damp på lokomotiverne.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Arrangementer på Museumsbanen

Så er Museumsbanens sommersæson nr. 57 netop begyndt og igen vil der gennem sommeren være en række særlige aktiviteter.
06. juli 2019 kl. 04:45 Af Daniel Brøns

Annonce

I perioden 29 juni til 31 august har alle landets veteranbaner samt sporvejsmuseet arrangeret det landsdækkende veterantogsarrangement "Kultur på skinner". Der tilbydes en helt speciel rejse med gamle tog og sporvogne. Foruden turen med tog eller sporvogn får man som passager en speciel kulturarvs oplevelse med sig selv som aktør i rejsen tilbage i tiden. Gå ind på www.veterantog.dk og find arrangementer.

Her i området planlægges torsdag d 25. juli en guidet tur hvor der fortælles om Bandholmbanens historie gennem 150 år. Der besøges lokaliteter i Maribo og Bandholm, og der indgår en tur med toget. Sommeren igennem kan opleves opsendelse af brevduer, postbefordring som i gamle dage, kaffetog i udflugtsvognen samt middagsarrangement. Info på banens hjemmeside.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE