cookie-og-privatlivspolitik
Rosa Sylvest fra Døllefjælde spilder koncert under festivalen og er formentlig festivalens yngste artist.
Rosa Sylvest fra Døllefjælde spilder koncert under festivalen og er formentlig festivalens yngste artist.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Bæltkunst i Nysted

I forbindelse med Lyrik- og Visefestivalen i Nysted den 14-16 juni er der også Bæltkunst i byen med kunst og koncerter arrangeret af "Bæltkunst".
04. juni 2019 kl. 04:13 Af Daniel Brøns

Annonce

Kernen i "Bæltkunst" er en udstilling af en lang række tyske og danske kunstnere - 10 danske og 16 tyske. Festivalen udstiller i eksisterende gallerier eller tomme butikslokaler i midtbyen.

Åbningen sker samtidig med Lyrikfestivalen klokken. 14, og der er åbent til 17.30. Lørdag d. 15. juni er der åbent 10.30 - 18.00 og søndag d. 16. juni er der åbent 10.30 - 17.00

Der er dog også musik på Bæltklunst programmet. Lørdag formiddag kl. 11 er der koncert i det nye Orgelmuseum i Nysted. Her spiller bl.a. Rosa Sylvest fra Døllefjælde. Hun går i femte klasse og har spillet orgel siden september 2018.

Til koncerten spiller også Maren Wassermann, der er organist ved kirken i Burg - samt Jacob og Panna Friis-Grigoncza. Sidstnævnte er organist ved kirken i Nysted.

Der bliver spillet på fem historiske orgler - og en harmonium fra 1800-tallet.

Lørdag kl. 14 spiller Mattias Offner på didgeridoo. Søndag kl. 13 på Orgelmuseet er der oplæsning af Thorvald Bertelsen.

Der er fri entré til alle arrangementer på Bæltkunst.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE