cookie-og-privatlivspolitik
RemiseExpressens nye hold er fra venstre Erik Bundgaard, Chris Olsen, Alec og Albert Mortensen, Benjamin Franke, Per Skov Mortensen og Ole Mortensen.
RemiseExpressens nye hold er fra venstre Erik Bundgaard, Chris Olsen, Alec og Albert Mortensen, Benjamin Franke, Per Skov Mortensen og Ole Mortensen.
Foto: Privat

Lollands-Posten

Bandholmbanen lukket - men skinnebussen kører

Stationen i Bandholm er én stor byggeplads i disse dage, så musuemsbanen kører ikke, som den plejer i Bandholm og Maribo. Men i Gedser er der gang i nye baneaktiviteteter.
15. april 2019 kl. 10:43 Af Daniel Brøns

Annonce

Bevaringsforeningen Gedser Remise er i fuld gang her i påsken og tilbyder ture med skinnebus til fra Gedser til Nykøbing og retur.

Skærtorsdag og langfredag er der to ture retur-ture Nykøbing med afgang fra Gedser kl. 10, afgang fra Nykøbing kl. 11.05, afgang fra Gedser kl. 13.30 - og sidste tog afgang fra Nykøbing kl. 14.30.

I remisen i Gedser vil der være damptromler og minitraktorer, og man kan følge med i smedenes arbejde på bevaringsforeningens "nye" lokomotiv "H-maskinen"

Skinnebussen har plads til 53 passagerer. og en rigtig god komfort, lover foreningen.

Der har i længere tid været usikkerhed om, hvorvidt togene kom ud at køre, fordi Trafikstyrelsen stiller krav til sikkerhed ved både overskæringer og materiellet, når der er passagerer om bord, og de krav har Gedser Remise altså nu fået helt styr på, så skinnebussen kan køre i sæsonen.

Billetpris inkl. indgang til Gedser Remise og Det Gule Palæ og returbillet bliver 150 for voksne og 100 kr. for børn. Allerede nu er der ifølge Folketidende solgt 1.750 billetter til de arbejdende togværksteder og Det Gule Palæ. Kunderne er tyskere, der er interesseret i pælæet og den den tilknyttede historie om Olsen Banden.

Billetter til skinnebussen kan forudbestilles og afhentes i Remisen eller på tlf. 28989980 til formand Finn Rasmussen.

Remisen har i øvrigt åbent fra 9.30-16 alle dage fra d. 13. april - 22. april.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce