cookie-og-privatlivspolitik
Max Christensen er glad for udviklingen, der også skyldes flotte lokaler.
Max Christensen er glad for udviklingen, der også skyldes flotte lokaler.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Bangs Have slår alle rekorder - og er klar til jul

Bangs Have er for tiden ved at planlægge julefrokosterne - og slår for tiden alle rekorder omsætningsmæssigt og overskudsmæssigt.
06. oktober 2019 kl. 06:55 Af Daniel Brøns

Annonce

Skal man booke konfirmation eller fest hos Bangs Have, så er der god grund til at gøre det i rigtig god tid.

Allerede nu er der eksempelvis booket konfirmationer helt frem til år 2026, og det vidner ifølge stedets bestyrer Max Christensen om en hidtil rekord for interessen for at spise på stedet.

- Vi har aldrig før haft så fyldt en kalender, og det regnskabsår, der sluttede 30. september er det bedste i de otte år, jeg har været bestyrer her, siger han og oplyser, at der dog heldigvis er mange sale at råde over, men også, at der ofte er fyldt.

- Vi har mange konferencer og møder på måske 100 eller 150 mennesker, og så er der jo rigtigt godt booket her, siger han og oplyser, at langt de fleste kommer fra steder udenbys.

- Vi har jo 40.000 gæster om året, så Maribo og omegn er kun en lille del af vores klientel, siger bestyreren, der i alt står i spidsen for otte fastansatte og en del løst tilknyttede medarbejdere.


Arrangementer

Bangs Have ser dog sig selv som en vigtig del af bylivet i Maribo og holder derfor rigtigt mange traditioner i hævd - ligesom der jævnligt holdes arrangementer af forskellig slags, såsom Schlagerparade, "fars dag" og meget, andet.

Lige nu er det store tema julefrokosterne, der holdes med levende musik og dans den 30. november med Kims Duo.

Der er også ledige pladser ved julefrokosten 6. december, oplyser han. Det er typisk virksomheder, men også private, der melder sig til julefrokosterne for at hygge sig sammen - og sammen med de øvrige gæster i den hyggelige restaurant.

Det anbefales i øvrigt, at man allerede nu reserverer, hvis man vil til schlagerparade 6. februar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE