cookie-og-privatlivspolitik
Ole Brorsen står fortsat i front for jazzen.
Ole Brorsen står fortsat i front for jazzen.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Billige julebilletter til jazz

Maribo Jazz Festival lever - trods et begrænset underskud i 2019 - i bedste velgående. En ændret bestyrelse skal nu skabe overskud. Julebilletterne er netop landet i Turistbureauet til særlig lav pris.
05. december 2019 kl. 05:49 Af Daniel Brøns

Annonce

Overskud i Maribo Jazz er ingen selvfølge, så trods et besøgstal på det forventede, landede underskuddet i 2019 på cirka 60.000 kroner, der dog kan dækkes af kassebeholdningen. Nu skal en ny bestyrelse sætte kursen for fremtiden, som blandt andet kommer til at handle mere om at tiltrække unge også, fortæller den genvalgte formand Ole Brorsen, der netop har afleveret en bunke julegave-billetter til Turistbureauet på Banegårdspladsen til 450 kroner stykket, som giver adgang til det hele i 2020. Efter nytår koster de 600.

Nye i bestyrelsen blev blandt andet Gitte Ibsen, der har haft pølsevognen på torvet. Desuden indtrådte Steffen Andersen. To velkendte jazz-navne, Kim Jansen og Allan Skøtt, genindtrådte. Tine Holst blev valgt som suppleant og sekretær.

Kim Jansen overtager posten som næstformand efter Ib Larsen, der har valgt at udtræde af bestyrelsen. Ny webmaster er blevet Steffen Andersen, mens Gitte Ibsen bliver ny kasserer. Helle Ruus Nielsen tager sig af PR og program, mens Kaj-Verner Poulsen og Allan Skøtt styrer den tekniske afdeling.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce