cookie-og-privatlivspolitik
Når man er inde at købe billeder til gaver, så kan man let nappe en ramme med i købet, fortæller Jette Juul.
Når man er inde at købe billeder til gaver, så kan man let nappe en ramme med i købet, fortæller Jette Juul.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Billigere fotofremkaldelse

Når man "googler" online-fremkaldelse, er muligheden hos Bog&Idé langt nede på listen. Men faktisk er det den billigste mulighed - og kvaliteten er super.
18. januar 2019 kl. 12:24 Af Daniel Brøns

Annonce

Står man og mangler et enkelt billede til en indrammet fødselsdagsgave - og er træt af kvaliteten på blækprinteren, så er det fristende lige at søge på nettet for alternativer ved hjælp af Google.

Og her dukker Pixelprint Cewe, Photobox og billedbutikken op som de første annoncørbetalte udbydere, hvorefter man får at vide, at "Pixum" er bedst i test.

Det må være på kvaliteten, for kommer det til prisen, så er det langt fra tilfældet - i hvert tilfælde, hvis man kun skal bruge få billeder ad gangen.

Pixum er i særklasse dyr med leveringen: Hele 65 kroner for at sende dig billederne, mens de øvrige kræver omkring 40 kroner. Mange af leverandørerne forlanger i øvrigt, at du får billederne sendt til din arbejdsplads, hvis du ikke skal betale endnu mere.


20 kroner i levering

Når man er færdig med dén søgning, er det så godt at erfare, at den lokale leverandør er den bedste. Faktisk kan man via lerving til Bog&Idé få billeder leveret til 20 kroner, og det er der mange kunder, som har opdaget, fortæller Jette Juul, der er indehaver af butikken i Maribo.

- I julen har rigtigt mange bestilt både kalendere og billeder, som de så har kunnet ramme ind som gaver, så vi er glade for at kunne tilbyde den service, siger hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce