cookie-og-privatlivspolitik
Mødregruppen bliver en af de film, der kan ses med tekster.
Mødregruppen bliver en af de film, der kan ses med tekster.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Biografen vil tekste mere

Bestyrelsen i foreningen Søllested Bio og Kulturhus har besluttet at danske film med danske undertekster vises bestemte dage med tekst i visningsperioden. I første omgang gælder det filmen "Mødregruppen".
09. februar 2019 kl. 08:34 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Når Søllested Bio har en danmarkspremiere på en danske film, er torsdag normalt premieredagen, og den skal vises i minimum 11 dage.

Der har dog vist sig en meget stor interesse for at se filmene med tekster, og derfor vil biografen fremover vise danske film med undertekster på mandage og tirsdage i visningsperioden.

Biografen forklarer, at langt de fleste danske film leveres med undertekster, så det er enkelt at sætte teksten på. Men der kan være enkelte film, hvor teksten ikke findes. Undtagelser vil typisk være børnefilm og animerede film med dansk tale.

Det vil fremgå på biografens hjemmeside, når filmene vises med danske undertekster.

Første danske film der vises med undertekster er "Mødregruppen", der har danmarkspremiere 7. februar - og den vil altså være tekstet mandag den 11. februar og tirsdag den 12. februar, hvor forestillingen begynder kl. 1930.

I komedien følger vi den nybagte mor Line, der lever et jetset-liv i Hong Kong og opdager, at hendes mand har en affære og derfor rejser hjem til Fyn.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce