cookie-og-privatlivspolitik
Så er den nye t-shirt landet - og den rives allerede ned af hylderne. På billedet ses Birgitte Ledam fra Ledam, Malene Haarbo fra Turistkontoret, Torben Larsen fra Lollands-Posten samt domprovst Anne Birgitte Reiter.
Så er den nye t-shirt landet - og den rives allerede ned af hylderne. På billedet ses Birgitte Ledam fra Ledam, Malene Haarbo fra Turistkontoret, Torben Larsen fra Lollands-Posten samt domprovst Anne Birgitte Reiter.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Birgitta Festival t-shirt'en er landet

Indsamlingen til Maribos første Birgitta Festival er i fuld gang. Først kom vinen, og nu er det altså en lækker t-shirt, som er kommet til salg i butikkerne i to forskellige udgaver.
18. juli 2019 kl. 06:20 Af Daniel Brøns

Annonce

Birgitta-ordenen og Maribo hører uløseligt sammen - ligesom Birgitta og pilgrimsfærd gør det, idet Den Hellige Birgitta blandt andet er kendt for i 1349 at have rejst på pilgrimsfærd til Rom for at få godkendt sin klosterorden i Vadstena i Sverige.

Men man behøver ikke at tage på pilgrimsfærd for at iføre sig trøjen for festivalen, som netop er landet i kun 400 eksemplarer, forsikrer domprovst Birgitte Reiter, der er en af festivalens ildsjæle. Hun har allieret sig med tre af byens tøjbutikker - Ledam samt City Mode og Tøjeksperten i Maribo, der sammen med turistbureauet skal sælge den flotte t-sirt.

Ifølge Birgitte Ledam fra tøjbutikken Ledam fik butikken fra starten sine t-shirs revet ned af hylden, og det forstår hun godt.

- Jeg synes, at den er supersmart, og så er det også en god gaveidé, siger tøjforhandleren, der - ligesom flere andre - har besluttet også at forhandle birgitta-vinen. Prisen er 200 kroner - og for 100 ekstra kan man altså få den officielle Birgitta vin, som er doneret af Vin og Velsmag i Maribo. Man kan både få en feminin udgave med et stort logo - og en maskulin med et lille logo. Indtægten går ubeskåret til støtte for festivalen, der holdes 6-8 september 2019.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce