cookie-og-privatlivspolitik
Den drillesyge julegris har foreløbig overlevet julen andre steder, hvor den har optrådt med Nissen Niller. Men den gør sit bedste for at udfordre skæbnen.
Den drillesyge julegris har foreløbig overlevet julen andre steder, hvor den har optrådt med Nissen Niller. Men den gør sit bedste for at udfordre skæbnen.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Black Friday til 21 med nisserier

Nissen Niller har valgt at holde sin julegris i live hvert år - på trods af, at den har for vane at komme med grove drillerier det meste af november og december.
25. november 2019 kl. 05:47 Af Daniel Brøns

Annonce

Juletræstændning i Maribo er altid lig med masser af børn på Torvet - og masser af underholdning. I år er ingen undtagelse, og på fredag bliver det Nissen Niller, der står for løjerne på scenen. Han går på klokken 17, og så har han en halv time til at introducere sit publikum for hans julegris, der angiveligt er af typen Antonius - og temmelig drillesyg.

Ud over at tæmme sin gris kan Anton også junglere, trylle og lave skæg med et publikum, som er ved at komme i julestemning.


Træet tændes

Og køber far og mor et par æbleskiver og et krus glögg hos spejderne, så er der god chance for, at juleglæden er tændt hos såvel børn som voksne, når det store træ skal tændes på Torvet klokken 17.30.

Spændingen lige nu er så, hvem der skal have æren. For man kommer kun til at tænde træet, hvis man er "En person, forening, organisation eller anden gruppering i Maribo eller nærmeste omegn, som har formået at sætte fokus på - eller har gjort en uegennyttig indsats - for området".

Efter Juletræstændingen vil årets vandrepokal blive overrakt sammen med en check, som juletræstænderen donerer til et velgørende formål efter eget valg.


Åbent til 21

På dagen er der god mulighed for at juleshoppe, for butikkerne har åbent indtil klokken 21, og der vil være masser af julestemning i gaderne. Ikke mindst assisteret af Nissen Niller, der bliver i byen en tid efter sin optræden og laver sjov med børn og voksne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE