cookie-og-privatlivspolitik
Kom på besøg i vineriet på Frederiksdal, hvor man kan blande sin egen vin.
Kom på besøg i vineriet på Frederiksdal, hvor man kan blande sin egen vin.
Foto: Anders Knudsen

Lollands-Posten

Bland din egen vin hos Frederiksdal Vin

Fredag 7. juni klokken 13 har du muligheden for at blive vinmager for en dag og blande din personlige vin på Frederiksdal Vin.
04. juni 2019 kl. 12:18 Af Daniel Brøns

Annonce

På Frederiksdal har du hele mulighed for at opleve atmosfæren i et vineri, komme helt tæt på produktionen af stedets prisbelønnede kvalitetsvine, smage og selvfølgelig købe vin med hjem. I vineriet kan du lære om plantagerne, se produktionen og smage de enkelte vine, så du har mulighed for at finde din eller dine favoritter blandt stedets vine. Vineriet har åbent indtil 1. september, klokken 10-16.

Der er rundvisninger på dansk hver mandag klokken 13 fra uge 26 til uge 35. Fredag 7. juni klokken 13 har du muligheden for at blande din personlige vin. Efter rundvisning er der mulighed for at blande vin fra udvalgte tanke og egefade.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE