cookie-og-privatlivspolitik
Claus Stechnik har et utal af muligheder præsenteret i sit showroom i Maribo.

4

Billeder

Claus Stechnik har et utal af muligheder præsenteret i sit showroom i Maribo.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Bliv ejer af alarmsystemet

Normalt lejer man kun udstyret, når man køber et abonnement hos et vagtselskab. Hos CS Vagt er udstyret dit eget.
01. december 2018 kl. 07:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Det kan tage lang tid at installere en alarm med ekstra røgalarmer, ekstra sirener indendørs og udendørs, særlige apps til styring af lys og meget andet. Derfor er det surt, hvis man skal pille det hele ned igen, hvis man i en periode ikke har råd til abonnementet.

Derfor kan man hos CS Vagt selv købe sit udstyr - og selv vælge, om CS Vagt skal "lytte med" på udstyret og rykke ud fra alarmcentralen i Maribo. På gennemsnitligt 13 minutter er de fremme, og det vil mange gerne betale for, fortæller ejeren af CS Vagt Claus Stechnik, der tilbyder alarmservice fra 220 kroner om måneden.

- Selv om mange mennesker tror, at de kan styre det selv ved at systemet sender SMS til 6-7 mennesker, så er det ikke sikkert at en eneste er i nærheden af huset, siger direktøren, der oplyser, at vagtselskabet også hjælper med at sikre bygninger efter indbrud, ligesom det kan skabe ro i sindet, når man er på ferie - eller væk fra sommerhuset.

- Men hvis man ønsker det, så er det superenkelt at sætte sit eget SIM-kort i alamen og opsige aftalen. Vores opsigelsesvarsel er kun tre måneder, fortæller han.

Et alarmsystem fås fra omkring 2500 kroner inklusive montering. Alt tilbehøret kan ses i selskabets showroom i Maribo.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce