cookie-og-privatlivspolitik
Bobo Moreno kan også skrive 'Kongelig Hofleverandør' på visitkortet - og er en fantastisk oplevelse.
Bobo Moreno kan også skrive 'Kongelig Hofleverandør' på visitkortet - og er en fantastisk oplevelse.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Bobo Moreno Song Passions i domkirken.

Sangeren Bobo Moreno og basunist/arrangør Steen Hansen har samlet en usædvanlig besætning med en helt unik klang, der nu kan nydes i Maribo Domkirke.
28. maj 2019 kl. 07:40 Af Daniel Brøns

Annonce

Ved koncerten giver de nye bud på nogle af de sange fra jazz og pop der hører til i kategorien "Uopslidelig" - numre af Thad Jones, Burt Bacharach, Ray Charles, Stevie Wonder, Rod Stewart og Lennon/McCartney. Bobo Moreno - vokal, Dorthe Zielke - trompet, Steen Hansen - trombone, Søren Bebe - piano, Kasper Tagel - bas, Lisbeth Diers - percussion.

Gennem årene har Bobo Moreno arbejdet med de største navne herhjemme, fra Sanne og D:A:D, til Radioens Big Band og Birthe Kjær.

Også mange TV-optrædener er det blevet til, med medvirken i en bred vifte af musik- og underholdningsshows. Man har endda kunne både høre og se ham i et enkelt afsnit af DR's Krøniken

Koncerten foregår 2. Juni kl. 16.00. Pris 295 kroner på billetto.dk eller indgangen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE