cookie-og-privatlivspolitik
Østergade i Maribo plejer at blive godt fyldt, når sambaoptog med byens børnehaver og dagplejere promenerer forbi sansende og syngende.

3

Billeder

Østergade i Maribo plejer at blive godt fyldt, når sambaoptog med byens børnehaver og dagplejere promenerer forbi sansende og syngende.
Foto: Anders Knudsen

Lollands-Posten

Børnesamba til Magisk Festival

Når eventyr-festivalen "magisk festival" den 7. juni i Maribo går i gang, så bliver det med deltagelse af byens dagplajere og institutioner. Omkring 500 vil deltage i optoget.
03. juni 2019 kl. 04:11 Af Daniel Brøns

Annonce

Der bliver for alvor liv i gaderne i Maribo den 7. juni mellem 11 og 17, når foreningsliv og butikker arbejder tæt sammen for at skabe en festival med Harry Potter i centrum, men også med andre beslægtede eventyr-temaer.

I år vil man også kunne opleve et flot optog arrangeret af byes dagplejere, der vil gå gennem byen fra Lolland Musikskole og videre gennem centrum til Hotel Maribo Søpark med alle deres festlige udklædninger.


Festival trækker

Bagefter kan man så selv være hovedperson og aktiv i den eventyrfestival i Maribo, som sidste år tiltrak gæster fra det meste af Lolland-Falster og Sydsjælland. Hele 500 gæster blev sidste registreret og fik udleveret et fordelingsmærke, der fordeler deltagerne på forskellige kollegier, der skal ud og løse opgaver på skattejagt i byen.
 
I år er der i øvrigt opbakning fra Museumsbanen, ligesom der er mulighed for at tage på bådtur.

Alle aktiviteter - bortset fra Expressen - er ganske gratis. Blandt de mere spektakulære oplevelser er blandt andet pleje af krybdyr, produktion af tryllestave og magiske eliksirer, historieoplæsning, rune-ristning, mød Harry Potter figurerne, spåkone, ansigtsmaling. Samt naturligvis quidditch-kampe, plantning af skrige-planter, uhyggelige gys og skrigeøvelser og naturligvis møder med hekse og troldmænd. I alt kan man deltage i 25 forskellige aktiviteter rundt om i byen.


For familier

Karina Fredensborg, der er leder af Lolland Musikskole, fortæller, at festivalen er tiltænkt hele familier i området.

- Det er helt sikkert en aktivitet for alle i famlien, blot de synes at det er sjovt at lave aktiviteter omkring det univers, som er skabt omkring Harry Potter-bøgerne, siger hun og fortæller, at der vil være flotte præmier at vinde, hvis man klarer sig godt i skattejagten siger hun og anbefaler, at man tager turen med toget med afgang fra Maribo kl.12.00 tilbage i Maribo igen kl.13.20 banegården. Dampskibet sejler fra domkirken kl.12.00, 13.00, 14.00, 15.00 og 16.00 på ture, der varer cirka 45 minutter.

Billetter til toget kan kun købes indtil 4. juni, men forhør dig eventuelt senere, om der er mere plads i sidste øjeblik på Lollands-Postens kontor på Banegårdspladsen 2 i Maribo.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE