cookie-og-privatlivspolitik
En kæmpe stand med Boline Chokolade plejer at være en fast del af markedet.
En kæmpe stand med Boline Chokolade plejer at være en fast del af markedet.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Boline er med på markedet på Engestofte

En lang række af butikkerne fra Maribo og omegn er med på julemarkedet på Engestoft Gods. En af dem er Boline fra LollandsCentret.
01. december 2019 kl. 05:45 Af Daniel Brøns

Annonce

Juletid er gavetid, så for en chokolade og delikatesseforretning er det en rigtig god idé at være med på de store julemarkeder. Det fortæller ejeren af Boline Chokolade i Maribo Viviann Hansen. Hun er altid med på markedet og har alle gaveidéerne med - plus særlige tilbud såsom på flødeboller og hendes populære thai latte og julekaffe

- Der er en fantastisk stemning, og man får snakket med kunderne på en helt anden måde end til daglig. Det er rigtig jul, som vi holder mest af den, siger hun.

Engestoftes julemarked er blevet en af Lolland-Falsters største julebegivenheder. og omfatter cirka 100 stader, levende musik, Julemandens værksted i Det Gamle Vandtårn, luciaoptoget og de guidede ture med den gamle vægter.

Der er også underholdning fra Guldborgsund Musikskole, og i det nyistandsatte Værksted er der i år en ny café. Nissemor laver juledekorationer og andet juleri med børnene i "Eventyrcaféen", og de kan også komme på besøg hos selveste julemanden.

Entré Voksen: kr. 50,- børn under 12 år: kr. 10,-

Sted:Engestofte Gods Søvej 104930 Maribo

Åbent: lørdag og søndag d. 7-8 december fra klokken 10 -16.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE