cookie-og-privatlivspolitik

Lollands-Posten

Brug fødevarer som medicin

Alle ved det: Sund kost er ofte bedre end dårlig kost kombineret med medicin, der skal kompensere, men samlet set får man bare ødelagt kroppens naturlige balancer. Så har du selvdisciplinen til at ændre adfærd, er der nu mulighed for at få viden om emnet i Rødby.
01. januar 2019 kl. 11:16 Af Daniel Brøns

Annonce

Den 12. januar 2019 arrangerer Kiropraktisk Klinik Rødby i samarbejde med læge Tobias Schmidt Hansen et spændende foredrag om, hvordan du kan bruge kosten som medicin og opnå det mest optimale helbred.

Ved mødet vil du få en større forståelse for, hvordan de typiske livstilssygdomme opstår og hvordan vores kost modvirke dem.

I foredraget vil der blive set nærmere på, hvordan kosten påvirker vigtige risikofaktorer som vægt, kolesterol, blodtryk og insulinresistens. Der vil også blive forsøgt at komme omkring alle de store kostmyter, særligt med fokus på dem der omhandler plantebaseret kost.

Foredragsholderen Tobias Schmidt Hansen er læge og skribent og har stor interesse for livsstilsmedicin. Han er sammen med klinisk diætist Maria Felding forfatter til bogen "Den plantebaserede kost" hvori sundhedsfordelene ved en plantebaseret kost gennemgås. Tobias har stor erfaring med at behandle sine patienter med kost og livsstilsændringer og brænder for at formidle den nyeste forskning på en let of forståelig måde.

Foredraget koster 190 kroner inklusive en let frokostanretning og afholdes på Bindernæs Efterskole i Rødbyhavn klokken 10.30 til 14. Billetter kan købes i Kiropraktisk Klinik i Rødby eller på billet.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE