cookie-og-privatlivspolitik

Foto: PR

Lollands-Posten

Bubber som cirkusdirektør

Bubber er årets konferencier i Cirkus Arena, og i den anledning har han taget tøjlerne og samlet alt det, han synes hører til i et rigtigt cirkus.
30. maj 2019 kl. 04:35 Af Daniel Brøns

Annonce

I forestillingen bliver det Bubbers opgave at undersøge og afdække cirkus' magiske verden, og resultatet kommer til live i manegen i Maribo, Nakskov og Nykøbing.

Cirkusverdenen er ikke uvant for Bubber. I 1990'erne var han konferencier i Cirkus Arena 7 år i træk, og i 2019 er han endelig tilbage - ovenikøbet med sin helt egen cirkusforestilling. Bubber fortæller:

- Jeg har tit tænkt tanken, at det kunne være sjovt at lave min egen cirkusforestilling, og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse. For mig har cirkus altid været poetisk. Det der fascinerer mig mest ved cirkus, er hele magien omkring det. At cirkusteltet på magisk vis er rejst, når byen vågner, og at teltet er væk igen senere samme aften, når forestillingen er slut. Når cirkus har forladt byen, går der et helt år, før det kommer tilbage, men artisterne og cirkusfolkene rejser videre rundt og laver deres optræden aften efter aften. Med 'Cirkus ifølge Bubber' har jeg sammen med familien Berdino samlet alt det, jeg synes hører til i en rigtig cirkusforestilling. Alle de artister I vil møde har en drøm og et helt særligt talent, og der ligger timevis af træning bag.

Årets forestilling er blevet godt modtaget af publikum og anmeldere, og i Cirkus Arena glæder de sig over de stjerner, som er drysset ned over forestillingen, der er udsolgt i flere byer.

Turplan: Fredag 21. juni Kl. 17 Nakskov - Cirkuspladsen. Lørdag 22. juni Kl. 14 Maribo - Maribo Hallerne. Mandag 24. juni Kl. 17 Nykøbing Falster - MiddelaldercentretKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce