cookie-og-privatlivspolitik
Meget snart åbner et bykontor for områdefornyelse i Digecentret.
Meget snart åbner et bykontor for områdefornyelse i Digecentret.
Foto: Privat

Lollands-Posten

Bykontor for områdefornyelse

Bykontor for områdefornyelse åbner i Digecentret i Rødbyhavn
25. september 2018 kl. 13:08 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Områdefornyelsen Rødbyhavn bliver snart mere synlig i byen, når der åbner et bykontor i Digecentret.

Bykontoret skal være et mødested for områdefornyelsen, hvor alle kan komme forbi til en snak om ideer og tanker omkring udviklingen af Rødbyhavn.

Bykontoret skal samtidig fungere som et udstillingsvindue for igangværende projekter og aktiviteter i områdefornyelsen.

Åbningen af bykontoret markeres med en indvielse, dato for indvielsen besluttes på udvalgsmøde 26. september.


250.000 puljekroner

Her bliver der informeret om det samlede projekt, og i den forbindelse bliver der også fortalt om den bylivspulje på 250.000 kroner, som foreninger og initiativtagere kan søge små bidder af til aktiviteter, der kan være med til at udvikle og styrke bylivet i Rødbyhavn.

Samtidig bliver det åbne hus også indledningen på det delprojekt, der handler om at skabe de rette omgivelser til Digecentret som "byens hus" og om at gøre huset synligt fra Havnegade.

Hele områdefornyelsesprojektet er lagt an på høj grad af inddragelse af lokalbefolkning og forretningsliv, og derfor bliver det åbne hus også en mulighed for at erklære sin interesse for at komme med i en arbejdspulje.

For at sikre den fremtidige tætte kontakt mellem projekt og lokalbefolkning vil projektkontoret fremover være åbent hver anden torsdag eftermiddag.

Samtidig skydes en idefase i gang for udvikling af Digecentret, hvor der vil være mulighed for at komme med forslag og ønsker til Digecentrets udearealer og høre mere om mulighederne for at deltage i det videre arbejde.

Bykontoret vil efter indvielsen have åbent hver anden torsdag i ulige uger fra klokken 12 til 17.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE