cookie-og-privatlivspolitik
Jesper Simonsen er glad for, at det lykkes at skaffe opgaver over hele landet.
Jesper Simonsen er glad for, at det lykkes at skaffe opgaver over hele landet.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

CS Vagt fik stor ordre - med ordnede forhold

CS Vagt i Maribo har netop vundet opgaven med sikkerheden ved byggeriet af Storstrømsbroen. Især de ordnede forhold har æren, mener Jesper Simonsen fra selskabet.
07. juli 2019 kl. 03:47 Af Daniel Brøns

Annonce

Når man skal vinde en ordre, så har det stor betydning, at man har en velordnet virksomhed med overenskomst, godt omdømme og en fornuftig fordeling af arbejdet. Det fortæller Jesper Simonsen, der blandt andet forhandler kontrakter hos CS Vagt og netop har forhandlet en opgave om vagtarbejde ved Storstrømsbroen hjem. Opgaven er for et italiensk byggefirma, og Jesper Simonsen er sikker på, at de har fået opgaven, fordi der er orden i tingene.


Slut i 2023

- Når man byder ind i en budrunde, så spiller andre faktorer end prisen ind, for vi tager ikke opgaver, der er til så lav en pris, at man ikke kan levere et ordentligt produkt, siger han og fortæller, at samarbejdspartnere Storstrøm Bridge Joint Venture har overladt opgaven om sikkerhed fra den 19. juni 2019, og at samarbejdet forventes at fortsætte til 2023, hvor broen skal stå færdig.

Han venter, at opgaven godt kan blive meget stor, da der både skal laves beredskabsplaner, ligesom der i opgaver som denne typisk skal være vagter til stede næsten permanent - både på den nordlige og sydlige side af broen.

- Er der ikke fastansat personale nok, så har vi heldigvis et netværk af uddannede vagter at trække på, så vi skal nok få opgaven løst, selv om den formentlig vokser i løbet af sommeren, siger Jesper Simomsen, der oplyser, at selskabet har lang erfaring med løsning af lignende opgaver, og har stået for sikkerheden ved bygningen af Statsfængslet Nordfalster, Øresundsforbindelsen og Metro byggeriet i København.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE