cookie-og-privatlivspolitik
Afiara-kvartetten har vundet Szekely-prisen for bedste opførelse af et værk af Beethoven i Den internationale strygekvartetkonkurrence i Banff i 2010.
Afiara-kvartetten har vundet Szekely-prisen for bedste opførelse af et værk af Beethoven i Den internationale strygekvartetkonkurrence i Banff i 2010.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Canadisk kvartet i musikforeningen

Fredag 23. november får Maribo Musikforening besøg langvejs fra, når Afiara String Quartet fra Toronto kigger forbi Lolland for at spille værker af Carl Nielsen, Haydn og Brahms. Denne gang har de tillige inviteret deres tidligere bratschist med, så vi får de sjældne strygekvintetter at høre.
21. november 2018 kl. 08:20 Af Daniel Brøns

Annonce

Afiara-strygekvartettens fire unge musikere, som stammer fra hhv. Canada og USA, er aktuelt bosatte i Toronto, idet de er "Fellowship Quartet" på The Royal Conservatory of Music, et af verdens absolut førende musikkonservatorier.

Inden de blev ansat som kammermusikundervisere og huskunstnere i Toronto, har Afiara String Quartet gået i The Juilliard String Quartet's solistklasse på The Juilliard School of Music i New York, hvor de i perioden 2010-2012 var "Quartet in Residence". Deres kunstneriske karriere begyndte for alvor, da kvartetten vandt andenprisen i den højtprofilerede ARD-konkurrence i München i 2008, og har siden udviklet sig med et utal af priser.

Billetter koster 140 kroner for ikke-medlemmer, 70 hvis du er medlem.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce