cookie-og-privatlivspolitik
Aage Østergaard og Stig Edske fra Frimann Biler afprøver de nye møbler fra Citroên-konceptet.
Aage Østergaard og Stig Edske fra Frimann Biler afprøver de nye møbler fra Citroên-konceptet.
Foto: Lise Ravnkilde

Lollands-Posten

Citroën og Toyota adskilt

Frimann Biler har fået installeret Citroëns designkoncept. Det fejres med åbent hus i weekenden.
16. august 2019 kl. 08:00 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Frimann Biler er netop færdig med en gennemgribende ombygning af salgslokalerne i Maribo.

- Mere end en halv million kroner er der brugt, fortæller Aage Østergaard fra Frimann Biler.

Pengene er gået til at adskille salgsudstillingerne mellem Toyota og Citroën, noget begge selskaber krævede at Frimann Biler gjorde.

- Men vi ventede, til Citroën var færdige med at beslutte, hvilke krav de ville have opfyldt, inden vi gik i gang, forklarer Aage Østergaard.

Kraven var blandt andet, at der skal være lukket af mellem de to bilmærker.

Det er blevet løst ved at sætte en mat glasvæg op i lokalerne på C. E. Christiansensvej i Maribo. Vægen adskiller Toyotaudstillingen fra Citroënudstillingen.

Der er desuden lavet en gang fra indskrivningen, det neutrale område ved den fælles indgang, der fører bag afdeligen med Toyota og hen til Citroënafdelingen.

Der er stadig døre mellem de to områder, men de skal være lukkede til hverdag.

I afdelingen med Citroën er alt helt nyt. Fliserne på gulvet er nye og alt interiøret er nyt. Der er blandt andet kommet helt nye møbler i lyst træ med stærke farver på hynderne.

- Det er Citroën der er kommet med alle møblerne, det er de samme møbler, man kan sidde i hos alle Citroënforhandlere, fortæller Aage Østergaard.

Børnehjørnet har sækkestole og et tv.

Ombygningen har været i gang med planlægning og gennemførelse i mere end et år. Aage Østergaard er glad for, den endelig er færdig.

- Det bliver skøbt at få en hverdag, hvor vi kan koncentrere os om at sælge biler, siger han.

Den nyindrettede salgsafdeling skal selvfølgelig vises frem for verden, det sker med kaffe og lagkave til åbent hus i weekenden. Lørdag 18. august er der åbent fra 9-16 og søndag 19. august fra klokken 11.16. Her kan man også finde gode tilbude på butikkens demobiler.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE