cookie-og-privatlivspolitik
Tine Wallentin har her en ICHI-kjole på, der koster 600 kroner. Tasken er af mærket Adax og koster 800 kroner.
Tine Wallentin har her en ICHI-kjole på, der koster 600 kroner. Tasken er af mærket Adax og koster 800 kroner.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

City Mode vild med onsdagsmarkeder

Tine Wallentin tog for tre år siden springet fra at være pædagog til at være butiksejer i Maribo. Og det har hun ikke fortrudt. Butikken har udviklet sig i den retning, som hun ønsker sig, og i dag nyder hun at vise butikken frem til nye kunder. Og om onsdagen får hun især muligheden i disse sommeruger.
12. juli 2019 kl. 03:43 Af Daniel Brøns

Der er ikke vildt meget plads i butikslokalet i City Mode & City Tasker, som Tine Wallentin overtog for tre år siden. Men der er plads til de flotte ting, som butiksejeren kan lide.

Hun fortæller, at hun egentlig glad for at være pædagog, men der blev alt for meget administrativt arbejde - og for lidt tid til børnene. Den oplevelse deler mange andre, der er endt i modebranchen, og i dag har Tine fået en modebutik med præcis den stil, som hun kan lide.

Og det har hun ikke fortrudt. De tre år har hun brugt på at ændre butikken til et lidt yngre publikum end tidligere, så tøjet hovedsageligt er tilpasset smagen i alderen 30-50 år. Det har givet rigtigt meget ros fra kundernes side:

- Mange både yngre og ældre kan godt lide de ting, jeg har på hylderne", siger butiksejeren, der har en del tøjmærker, som hun har ene-forhandling på i byen - blandt andet Esprit og ICHI, siger hun og fortæller, at butikslivet især er sjovt om sommeren, når der er turister i byen.

- På onsdagsmarkederne er der virkelig mange mennesker i byen, og det er rigtigt hyggeligt at møde nye ansigter og høre, hvad de synes om mine ting, siger butiksejeren, der siger, at det er hårdt at have butik, men at hun har hjælp på deltid, så det bliver muligt at tage på ferie eller få et par fridage ind imellem.

Annonce

Ligesom de øvrige butikker i byen garanterer hun, at der er fundet supergode priser og tilbud frem i sommertiden.

- Det er vigtigt for mig at have noget i alle prisklasser, så kunderne både kan lide min smag - og kan betale for det også, siger hun og fortæller, at hun også har ting i butikken, som hun kan lide, men ikke selv ville gå med.

- Jeg kan godt lide, at der er lidt gang i farverne og mønstrene til mig selv, men jeg har også en del i den mere konservative ende, så alle finder det, som de skal bruge hos mig, siger hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE