Mad kan med fordel nydes sammen med coctails, og derfor vil Restaurant Tempus nu indføre "Diner & Cocktail" aftener, hvor de twister din oplevelse af hvad man kan drikke til mad. Her er ikke vin eller øl, men kun cocktails - til gengæld er de inklusive i prisen.
På Restaurant Tempus er der blevet indrettet et ret flot lounge-område i restauranten, og det skal kunderne få lov til at opleve på forskellig måde. Det kan eksempelvis ske, hvis man kommer til Diner & Cocktails aften den 9. marts, hvor gæsterne får fire serveringer med cocktails til maden.
Køkkenchef Martin Rommel fortæller:
- Alle cocktails er nøje udsøgt i sammenarbejde med "1975 By Simons", som vil være til stede på aftenen og fortælle om, hvordan det hele er mikset, og hvorfor de forskellige drinks er udvalgt.
Aftenen starter med en velkomstdrinks og en snack, herefter følger servering tre retter hvortil der serveres en smagsafstemt cocktail.
I retterne indgår blandt andet røget laks med egen produktion af ost, Svinebryst med svampepure, saltbagt selleri, syltet spidskål & timian sauce, pandekage med is, knas samt hø sirup.
Stemning og blød musik er inklusive, og prisen lander på 695 kroner.