cookie-og-privatlivspolitik
Finn Vittrup Nielsen præsenterer her Triobike Boxter med siddepladser til fire børn. Med elmotor koster den 33.000 kroner.
Finn Vittrup Nielsen præsenterer her Triobike Boxter med siddepladser til fire børn. Med elmotor koster den 33.000 kroner.
Foto: Henni ng Kørvel

Lollands-Posten

Cyklen kan transportere fire børn

Den børnevenlige Triobike Boxter, der forhandles af Fri BikeShop i Maribo, kan transportere fire børn - og er derfor næsten som bil nummer to.
29. maj 2019 kl. 05:45 Af Henning Kørvel

Annonce

Trenden startede med den såkaldte Christianiabike - cyklen, som børnefamilier brugte til at køre deres børn til skole og børnehave. Men bortset fra, at konceptet holder, så har cyklen med fristadens navn fået baghjul, fordi den er blevet overhalet af Triobike Boxter, der forhandles af Fri BikeShop i Maribo.

Trioboxter er løftet flere gange over Christianiabiken, fordi den findes i en udgave med elmotor og uden motor.

- Den kan helt betragtes som bil nummer to, mener cykelhandler Finn Vittrup Nielsen.

Triobiike fås i mange modeller fra Long John budcykel til taxamodellen.Herhjemme bruges den også i plejesektoren til at cykle ture med ældre i naturen og på bytur.

- Folk kan selv designe deres Triobike, og der skal regnes med en leveringstid på seks-otte uger, siger Finn Vittrup Nielsen, der allerede har solgt Triobikes.

Triobike kan køre 40-45 kilometer på en opladning, der tager fire-fem timer.

Med elmotor koster Triobike med siddepladser til fire børn og sikkerhedssele til hvert sæde 33.000 kroner. Uden elmotor er prisen 18.000 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce