cookie-og-privatlivspolitik
Der kommer masser af hurtigtkørende cykler forbi i weekenden.
Der kommer masser af hurtigtkørende cykler forbi i weekenden.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

DM i landevej på Lolland

Når landets bedste U23 junior-cykelryttere i slutningen af juni kommer til området, giver det omvæltninger i både biltrafik og kollektiv trafik omkring Sakskøbing og Slemminge om lørdagen - og Nysted om søndagen i dagene den 22-23. juni.
19. juni 2019 kl. 05:17 Af Daniel Brøns

Annonce

Arrangørerne understreger, at der køres på vejene hele weekenden, idet de yngre ryttere benytter ruterne på de tidspunkter, hvor U-23 ikke kører.

Lørdag kører U-23 enkeltstarter i et stort område øst for Maribosøerne - med afgang fra Sakskøbing for de første U-23 ryttere klokken 12.30.42 minutter senere er første rytter tilbage.

Beboere på strækningen opfordres til at parkerer uden for ruten, da det ikke vil være muligt at køre på selve ruten mellem klokken 9 - 16.

Konkret vil der lørdag blive kørt omkring disse veje: Rønnebærvej - Nystedvej - Lille Slemmingevej - Thorsensvej - Engestoftevej - Nystedvej - Skovstræde - Nystedvej.

Startområdet er således ved Sakskøbing Rønnebærvej, målet er Nystedvej ved Kroggårdsvej. Vil man se løbet, kan man parkere i centrum eller ved Industrivej.


Søndag i Nysted

Søndag er der samlet start 11.15 og der bliver kørt nær Nysted på ruten:  Jernbanegade - Østergade - Adelgade - Sakskøbingvej - Mallehavevej - Kertervej - Kolkevej - Kettingevej - Bækkeskovej - Valtersvej - Trepilevej - Skovstræde - Vantorevej - Bomstræde - Østergade - Gammel Torv - Fiskergade - Havnegade - Strandvejen - Slotsgade.  

Der skal køres 11 omgange - cirka 22 minutter til hver omgang. Der er start og mål i Jernbanegade ved biografen i Nysted,

På ruten vil være spæret fra 6-16, da yngre ryttere benytter ruten tidligere på dagen.

Skal man til Nysted under løbet, kan man køre ad Aalholmvej, hvor der laves gennemkørselssluser.  KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE