cookie-og-privatlivspolitik
Billedet er fra den anmelderroste bestsellerbog "Svenskekrigene 1657-60".
Billedet er fra den anmelderroste bestsellerbog "Svenskekrigene 1657-60".
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Da Lolland var svensk

Lolland-Falsters Historiske Samfund holder årsmøde tirsdag den 30. april 2019 kl. 19.00 på Cafe Lysemose - om dengang svenskerne herskede i området.
26. april 2019 kl. 05:30 Af Daniel Brøns

Annonce

Ved foredraget kan du høre ph.d. i historie Lars Christensen fortæller om Svenskekrigene på Lolland-Falster. Lars Christensen udgav i november 2018 denanmark på kanten af udslettelse". Han vil i sit oplæg særligt fokusere på krigens hærgen på Lolland og Falster. Området blev i flere omgange hjemsøgt af krigens rædsler og dilemmaer. Først overgav fæstningen Nakskov sig hurtigt i den første krig, men forsvarede sig til gengæld indædt i den anden krig, med store følger for civilbefolkningen.

Foredraget koster 60 kroner for ikke-medlemmer. Gratis for medlemmer af Lolland-Falsters Historisk Samfund. Øvrige: kr. 60KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE