cookie-og-privatlivspolitik
En hyggeligt hus på landet - med enkelte skavanker - kan købes for 300.000 kroner - og er billigt at leje.
En hyggeligt hus på landet - med enkelte skavanker - kan købes for 300.000 kroner - og er billigt at leje.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

De billigste lejeboliger findes på Lolland

Gennemsnitsprisen for at leje bolig på Lolland ligger på bare 58 kroner pr. kvadratmeter - langt det billiste i Region Sjælland, men fire andre kommuner i Danmark er billigere.
27. januar 2020 kl. 10:30 Af Daniel Brøns

Annonce

Er man på jagt efter en billig lejebolig, så er Lolland, Sønderborg, Lemvig, Morsø og Tønder gode steder at søge. Sønderborg er billigst med bare 53 kroner pr. kvadratmeter.

Men faktisk kan man komme op på 167 kr. pr. kvadratmeter, hvis man napper en bolig på Frederiksberg i stedet. Det vil sige, at en lejebolig på 80 kvm. koster 9.120 kr mere på Frederiksberg, end i Tønder. I det hele taget ligger 20 af de dyreste kommuner alle på Sjælland. 18 af dem i Region Hovedstaden, hvor den gennemsnitlige kvadratmeterpris er 126 kr. - 38 % mere end landsgennemsnittet på 91 kr. pr. kvadratmeter. Først på plads nummer 23 dukker der en jysk kommune op på listen - Aarhus kommune, der med en kvadratmeterpris på 118 kr. ikke overraskende er jyllands dyreste kommune. Kilde: Akutbolig.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE