cookie-og-privatlivspolitik
Ægteparret Børge og Merete Rasmussen er rigtigt glade for, at de er flyttet til Maribo. Og vil man seniorspille, kan man møde op 9.30 om torsdagen, fortæller de.

2

Billeder

Ægteparret Børge og Merete Rasmussen er rigtigt glade for, at de er flyttet til Maribo. Og vil man seniorspille, kan man møde op 9.30 om torsdagen, fortæller de.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Det er fantastisk at flytte til Maribo

Ægteparret Børge og Merete Rasmussen er to af de mange mennesker, der vælger at flytte til Maribo for at nyde deres otium. Og golfbanen har absolut ikke været uvæsentlig i forhold til beslutningen.
15. december 2019 kl. 05:23 Af Daniel Brøns

Annonce

Når man er 75 er det ikke for sent at ændre by og bolig. Det mener ægteparret Børge og Merete Rasmussen, der er to af de mange ældre, der årligt forelsker sig i naturskønne Maribo.

- Vi fandt et fantastisk hus i Blæsenborgkvarteret med en skøn udsigt - og lige ved golfbanen. Det kunne vi ikke stå for, fortæller Børge Rasmussen, der solgte "Nakskov Maskinforretning" i 2006 og siden har haft god tid til at spille med sin hustru Merete, der har arbejdet i tandklinik i det meste af sit liv.


Fællesspil torsdag

Og siden da har de nydt at spille golf - først i Halsted - og nu altså de seneste to år i Maribo. De spiller typisk et par par timer om ugen - også når det er dårligt vejr.

- Vi kommer også til fællesspil med de andre seniorer om torsdagen, hvor vi skal have madpakker med til hyggen i klubben. Så bliver der også tid til en øl og en snaps, siger Merete Rasmussen, der ligesom Børge i dag er 77 år gammel.


Også motionscenter

Typisk hygger ægteparret sig sammen med at tage ni huller. Det tager et par timer, og det er med til at holde kroppen i form. De går også begge i motionscenter.

Og skal man flytte til en ny by, så kan de varmt anbefale, at man starter i en golfklub.

- Man lærer meget hurtigt folk at kende, og vi kender jo også en masse i forvejen, siger Børge Rasmussen, der ikke ser den helt store forskel på selve banen i Halsted og i Maribo.

- Det er begge rigtigt fine baner, men klubben i Maribo er noget større, siger Børge, der godt kan anbefale begge klubber.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE