cookie-og-privatlivspolitik
Søren Iver Knudsen (til venstre) og broren, Anders Knudsen ser et stort potentiale i digitale løsninger til landbruget.
Søren Iver Knudsen (til venstre) og broren, Anders Knudsen ser et stort potentiale i digitale løsninger til landbruget.
Foto: Privat

Lollands-Posten

Digitale løsninger til landbruget

To landmandssønner fra Lolland gør gennem firmaet, Farmbackup, det nemt for landmanden at skabe en rentabel effektiv forretning.
13. november 2018 kl. 08:59 Af Henning Kørvel

Annonce

Med en kapitalindsprøjtning på et større millionbeløb vil start up-virksomheden, FarmBackup gøre det nemt for landmanden at skabe en rentabel og effektiv landbrugsvirksomhed. Søren Iver Knudsen og Anders Knudsen bag FarmBackup mener nemlig, at der er et stort uindfriet potentiale for digitale løsninger i landbruget.

- Vi ser et stort potentiale i at skabe innovative, digitale løsninger til landbruget, og det kan investorerne heldigvis også se på markedspotentialet, siger Søren Iver Knudssen, som sammen med broren, Anders Knudsen, er meget glad for kapitalindsprøjtningen, der gør det muligt, at FarmBackup konsolideres yderligere.

- Med kapitalindsprøjtningen har vi mulighed for at realisere nogle af de projekter, vi udvikler på lige nu, og så sikrer det selvfølgelig soliditet og sikkerhed over for vores kunder, tilføjer han.

FarmBackup blev født som en digital platform baseret på deleøkonomi, ligesom det kendes fra Airbnb. Ideen var oprindelig, at naskinstationen eller landmanden stiller sine maskiner til rådighed for andre på en digital markedsplads. Dermed behøver landmanden ikke selv at eje alle de maskiner, man har brug for i et moderne landbrug. Og det har ramt direkte ind i et behov i markedet, for FarmBackup er hurtigt blevet udbredt i alle hjørner af Danmark, og har nu med stor succes udvidet til både Storbritannien oog New Zealand.

- Vores mission med FarmBackup er at skabe farm management-systemer, som kan hjælpe landmlænd over hele verden med at skabe mere effektive, rentable virksomheder ved hjælp af data og digitale løsninger, siger Søren Iver Knudsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce