cookie-og-privatlivspolitik
Michael Madsen er en travl mand, men lige nu er han ofte ovre på Torvet 17 for at sikre, at arbejdet skrider planmæssigt frem.
Michael Madsen er en travl mand, men lige nu er han ofte ovre på Torvet 17 for at sikre, at arbejdet skrider planmæssigt frem.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Diskotek bliver til "Torvet 17"

Den 28. oktober genopstår Diskotek Mona i en helt ny udgave. Det bliver til eventsted og spillested - og det hele begynder med et stort stand-up show med kendte artister.
25. september 2019 kl. 06:19 Af Daniel Brøns

Annonce

Håndværkerne har i disse dage travlt ved det gamle Diskotek Mona på Torvet i Maribo, hvor de sammen med ejeren erhvervsmand Michael Madsen er i gang med at slibe gulvet, så der kommer et rent trægulv til erstatning af de gamle gulvtæpper. Herefter venter arbejde med installationer, vægge, lofter og belysning. Så snart kan stedets ejer Michael Madsen indvie "Torvet 17", der ligger i samme lokaler som Restaurant Tempus, som han også ejer.

- Jeg tænker, at de nye lokaler vil skabe god synergi sammen med Tempus, der jo kan levere mad til events, og så vil kendskabet til restauranten naturligvis også blive øget, når flere færdes i huset, siger han.

Han forestiller sig udelukkende at lokalet skal bruges til events og musik - nogenlunde som spillestedet "Stars" i Vordingborg. Derudover regner han med at kunne udleje til fester.

- Jeg er godt i gang med at undersøge, hvordan man kan skabe events og musik her, og når der ikke er events, så vil der være masser af mennesker, der har brug for et sted til fester, forsamlinger og møder. Så kan kunderne selv bestemme, om de vil have mad fra Restaurant Tempus, siger erhvervsmanden, der aktuelt også er ved at istandsætte en bolig på Torvet i Maribo, hvor han regner med, at han kan tilbyde værelser til gæster.

Åbnings-eventen bliver med to kendte stand-up komikere og koster 265 kroner. Den ene bliver den kendte Audrey Castaneda, mens den anden endnu ikke er afsløret. Man kan finde billetter på adressen www.kortlink.dk/22t4mKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE