cookie-og-privatlivspolitik
Dodo & The Dodos optræder blandt andet med flere af gruppens store hits fra 80'erne, hvor markedet startede.
Dodo & The Dodos optræder blandt andet med flere af gruppens store hits fra 80'erne, hvor markedet startede.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Dodo vil optræde på Døllefjelde

Det store lollandske marked ved Døllefjelde løber af stablen i St. Bededagsferien fra 16. - 19. maj. Der er 40-års jubilæum, og det bliver fejret med Dodo & The Dodos som hovednavn. Også Birthe Kjær, Kandis, Bro, Italo Brothers og andre kommer.
11. april 2019 kl. 06:51 Af Daniel Brøns

Annonce

- Vi gør det, vi kan li, lyder det på en af Dodo & The Dodos mange hits. Sætningen beskriver flot grunden til, at over 800 frivillige hvert år stiller op for at skabe de perfekte rammer for gæster og stadeholdere til et af Danmarks største markeder "Døllefjelde-Musse Marked"

Dodo & The Dodos optræder blandt andet med flere af gruppens store hits fra 80'erne, hvor markedet startede.

De bor kun godt 200 mennesker i byerne Døllefjelde og Musse, men alligevel har de gennem snart 40 år formået årligt at stable ét af Danmarks største markeder på benene med deltagelse af nogle af de største danske musiknavne. Over 120.000 gæster ventes at besøge årets marked.

Festen starter for alvor torsdag, hvor Birthe Kjær, Bro, Italo Brothers og Dodo & The Dodos blandt andre indtager scenen i Markedsteltet. Fredag bliver den helt store jubilæumsdag i Westernteltet med en række gæster. Her vil den lokale DJ Tom Dukebox spille op til fest. Lørdag skrues tiden tilbage til 90'erne, når Dr. Bombay, Drömhus og DJ Aligator indtager Markedsteltet. 

Både fredag og lørdag aften slutter Westernteltet af med en hyldest til Danmarks største sanger Kim Larsen, som vi desværre mistede sidste år. Gasbox og Hubertus vil skrue op for stemningen, og de garanterer et brag af en fest.

Der er gratis adgang på hele markedspladsen - også til alle koncerterne. Udover udendørs- og indendørs-kræmmerboder og madboder, er der underholdningstelte med livemusik og shows samt et stort Tivoliland med forlystelser. 

Markedet åbnede første gang i 1980 på én hektar land. Siden er det vokset markant, og i dag breder markedet sig over hele 35 hektar land. Idéen til markedet udsprang af den lokale idrætsforening og fodboldklub.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce