cookie-og-privatlivspolitik
Frederik Stentebjerg og Simon Ludvigsen ses her foran Døllefjelde Maskinstations administrationsbygning.
Frederik Stentebjerg og Simon Ludvigsen ses her foran Døllefjelde Maskinstations administrationsbygning.
Foto: Henning Kørvel

Lollands-Posten

Driftsleder headhuntet

Frederik Stentebjerg er blevet ansat som driftsleder på Døllefjelde Maskinstation og skal styre gylleudlægning og maskinstationen med undtagelse af høst af grønne ærter.
09. november 2018 kl. 08:57 Af Henning Kørvel

Annonce

Annoncering gav ikke resultat, men ved at hyre et headhunterfirma lykkedes det for Simon Ludvigsen, ejer af Døllefjelde Maskinstation A/S, at ansætte Frederik Stentebjerg, 26 år, som driftsleder. Han tiltræder 8. november.

Han er uddannet som produktionsleder på Dalum Landbrugsskole og kommer fra et job som driftsleder på et danskejet landbrug i Ukraine, hvor han har jobbet i fem år. Han bor sammen med sin kone og et to år gammelt barn i sakskøbing.

- Frederik Stentebjerg skal stå for planlægning af gylleudlægning hele året. Om foråret lægger vi 175.000 kubikmeter gylle ud, og efter udlægning af 40.000 kubikmeter procesvand fra høst af grønne ærter for Ardo lægger vi om efteråret yderligere cirka 30.000 kubikmeter gylle ud på Lolland-Falster, Sydsjælland og Møn, siger Simon Ludvigsen.

Driftslederen får 12 mand under sig, men i foråret skal tre-fire nye medarbejdere ansættes, og Simon Ludvigsen venter, at maskinstationen til næste år når op på 20 ansatte.

Selv skal Simon Ludvigsen lede ærtehøsten, forestået af DM Contractor A/S og passe kontoret og udføre ad hoc-opgaver, der ikke har med gylleudlægning og nedfældning at gøre.

Døllefjelde Maskinstation har knopskudt ved købet af en maskinstation på Sydsjælland, der sår og høster fodermajs og græs for syv kvægejendomme. Omsætningen stiger støt.

- Jeg kan ikke nå det hele selv og ønsker at få mere tid til at køre ud for at se, hvad vores medarbejdere laver for også at kunne yde en bedre service over for vores kunder, siger Simon Ludvigsen, der sidste år afløste sin far, Kurt Ludvigsen, som leder af maskinstationen, etableret for 41 år siden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce