cookie-og-privatlivspolitik
Alle med en snedker i maven kan prøve at lave et fuglehus på museet.
Alle med en snedker i maven kan prøve at lave et fuglehus på museet.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Efterår på frilandsmuseet

På Frilandsmuseet kan man i alle hverdage i 42 bygge, male og smage. Der er åbent og masser af liv fra klokken 11-15.
11. oktober 2019 kl. 06:58 Af Daniel Brøns

Annonce

I efterårsferien afholdes "Tyg, hyg og byg" på Frilandsmuseet i Maribo. Aktiviteterne er enten gratis - eller koster lidt oven i entréen. Dog er det gratis at komme ind for alle under 18.

Programmet varierer fra dag til dag.

Hver dag kan man smage og være med til at lave lækkerier på brændekomfuret eller ved æblepresseren. Der er også skattejagt hver dag.

Mandag og onsdag er der mulighed for at give havens fugle et nyt hjem ved at bygge sit eget fuglehus. Eller man kan prøve kræfter med efterårsvinden, når man har bygget sin egen drage

Mandag og tirsdag kan man møde Stella Farver i Havehuset, hvor hun viser plantefarvning på brændekomfuret og fortæller om planternes utrolige egenskaber indenfor farvning. Mandag, onsdag og fredag kan man møde smeden, der hamrer og banker ved essen.

Tirsdag og torsdag er der mulighed for at komme tættere på de gamle bindingsværkshuse - og de flotte kister, som står på museet. Bagefter kan man dekorere sin egen kiste.

Fredag er der desuden også græskar-skæring.

Se præcise tidspunkter på museets hjemmeside.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE