cookie-og-privatlivspolitik
Thomas Antonisen får lidt mere fokus på Kop og Kande i Maribo, hvor hans hustru Annie også er ansat til daglig.
Thomas Antonisen får lidt mere fokus på Kop og Kande i Maribo, hvor hans hustru Annie også er ansat til daglig.
Foto: Daniel brøns

Lollands-Posten

Ejerskifte i Kop og Kande giver fokus på Maribo

Thomas Antonisen, der tidligere har ejet Kop og Kande i Nakskov og Maribo, har solgt butikken i Nakskov, så nu har han fuld fokus på Maribo.
19. december 2019 kl. 05:52 Af Daniel Brøns

Når nu man har ejet to Kop og Kande i mange år - og oplevet, at der er rigeligt at lave, hvorfor så ikke sælge butikken? Den 53-årige butiksejer Thomas Antonisen valgte derfor at takke ja, da hans butikschef i Nakskov Daniel Højmark Nielsen spurgte, om han måtte købe butikken, fortæller Antonissen:

- Jeg syntes umiddelbart, at det ville være nok for mig at eje én butik, og vi har fundet en fornuftig overdragelsessum - og en mulighed for, at jeg kan hjælpe lidt i en overgangsperiode, så løsningen passer os begge rigtigt godt, siger Thomas Antonisen, der hovedsageligt kommer til at passe regnskab og indkøb, som han plejer. Og så får han lidt lejeindtægt ud af lokalerne fortsat også.

Og han forsikrer, at det ikke kommer til at påvirke butikken i Maribo på nogen måde.

- Både min butik i Maribo og Nakskov har gået rigtigt fint i de år jeg har ejet dem, og vi har lige haft den bedste Black Friday nogensinde, siger butiksejeren, der kom ind i branchen i kraft af, at hans forældre også har været isenkræmmere, og han siden har lært købmandskabet, der følger med at eje et par butikker.

Han vil derfor nu kunne koncentrere sig lidt mere om butikken i Maribo, hvor hans hustru Annie også er ansat som ekspedient. Parret er bosat i Nakskov, og selv regner han ikke med, at han skal ekspedere i butikken:

Annonce

- Der er rigeligt at gøre med det administrative, så det passer mig fint at stå for købmandskabet i forhold til at få de rigtige varer på hylderne til de rigtige priser. Det er helt sikkert kunsten ved at drive en isenkræmmer, at man altid kan have de rigtige varer på hylderne, siger købmanden, der satser massivt på kvalitet og kendte mærkevarer, som kunderne altid efterspørger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE