cookie-og-privatlivspolitik
Hvem skal op og tænde træet for 1000 tilskuere? Alle kan blive kandidater.
Hvem skal op og tænde træet for 1000 tilskuere? Alle kan blive kandidater.
Foto: Kim Løwenstein

Lollands-Posten

En ære at tænde byens juletræ

En støtte af Maribo skal også i år tænde byens juletræ. Både foreninger og privatpersoner kan få æren. Og alle kan være med til at nominere kandidater.
18. november 2018 kl. 08:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Hvem har fortjent æren af at få det flotte træ til at lyse i centrum af Maribo, når det under overværelse af måske tusind medborgere tændes på Torvet fredag den 30. november?

For at være kandidat til titlen "Årets juletræstænder" i 2018, skal man kunne kalde sig
"En person, forening, organisation eller anden gruppering i Maribo eller nærmeste omegn, som har formået at sætte fokus på - eller har gjort en uegennyttig indsats - for området".

Blandt de indstillede kandidater vil Lollands-Posten udvælge og godkende en kandidat-liste, som læserne vil blive præsenteret for på en stemmeseddel i avisen i ugerne op til den store juletræstænding på Torvet. Altså i uge 47 og 48.

Du kan finde kuponen i denne avis. Kuponen skal være i postkassen hos Mediehuset på Banegårdspladsen senest fredag 16. november klokken 10.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce