cookie-og-privatlivspolitik
Udefra ser Lolland-Falsters Begravelsesceremonier ikke ud af så meget, men indenfor er der god plads.
Udefra ser Lolland-Falsters Begravelsesceremonier ikke ud af så meget, men indenfor er der god plads.
Foto: Lise Ravnkilde

Lollands-Posten

En mindeværdig afsked

Mette Bedemand er blevet til Lollands-Falsters Begravelsesceremonier.
19. september 2018 kl. 20:18 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Indtil for nylig hed forretningen i Vestergade 30 C i Maribo Mette Bedemand. Fra første september har forretningen skiftet navn til Lolland-Falsters Begravelsesceremonier.

Jannie Koch Larsen der tidligere arbejde for Mette Bedemand har overtaget forretningen med afdelinger i Maribo, Sakskøbing og Nykøbing. Til at hjælpe sig har hun fået Anders Andersen som partner.

- Folk reagerer utroligt forskelligt, når de er i sorg, fortæller Jannie Koch Larsen. Hun har oplevet store føleleser sluppet fri og hun har oplevet mennesker, der var stille og stadig i chok over tabet.

For Jannie Koch Larsen er bedemandsvirksomheden ikke kun arbejde. For hende er det en livsstil, der giver meget mening.

Hun står klar med råd og vejledning til mennesker ramt af sorg, som ofte finder det uoverskueligt at få ordnet de mange praktiske ting, der skal klares i forbindelse med et dødsfald.

- Det vigtigste for mig, er at de efterladte får sagt ordenligt farvel og får en mindeværdig afsked, forklarer hun.

At hendes virksomhed hedder begravelsesceremonier, er også for at vise, at hun og Anders Andersen er åbne for flere muligheder.

- Flere og flere er ikke medlemmer af folkekirken. Det bliver også mere almindeligt med askespredning og der er andre religioner end kristendommen, forklarer hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE