cookie-og-privatlivspolitik
Nogle af Coma-skiltene er kommet op i butikken, fortæller Thomas Loye, der dog stadig mangler arbejde på facaden og enkelte andre steder.
Nogle af Coma-skiltene er kommet op i butikken, fortæller Thomas Loye, der dog stadig mangler arbejde på facaden og enkelte andre steder.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

En rigtig købmand med fokus på gode tilbud

38-årige Thomas Loye bliver snart et kendt ansigt i Holeby, idet han ejer halvdelen af byens Coma-butik. Og han glæder sig.
11. oktober 2019 kl. 03:48 Af Daniel Brøns

Annonce

- Det bliver rigtigt godt det her, men lige nu må kunderne lige have lidt tålmodighed, for vi ombygger, mens vi holder butikken åben - i stedet for at lukke, som mange andre nok havde gjort.

Sådan siger den 38-årige Thomas Loye, der efterhånden er en mellemstor købmand i området, idet han både har en halvpart i butikken i Holeby og Marrebæk. Og han er sikker på, at kunderne i Holeby bliver glade, når det hele er på plads.

- Vi er jo en rigtig købmand med meget frie rammer, så vi skal ikke købe ind gennem en bestemt kæde. I stedet kan vi være friske og tage nogle varepartier ind til gode priser. Den fordel giver vi videre til kunderne hver uge i form af et større sortiment og bedre priser, siger købmanden, der understreger, at kunderne lige nu slet ikke oplever en Coma-butik.

- Mange af Coma-priserne og Coma-varerne er slet ikke på plads endnu, for lige nu arbejder vi med at få styr på IT-systemer, aftaler om leverandører, personale-aftaler og meget andet. Det kræver en noget større indsats, end man måske skulle tro, siger Thomas Loye, der bor i Herritslev, og for tiden har en arbejdsuge på 70-80 timer.

Men han er overbevist om, at han nok skal nå det hele inden månedens udgang.

- Mit mål er, at Coma skal åbne helt færdig den 1. november. Herefter skal omsætningen også i vejret, for vi tjener lidt mindre på de billigere varer i Coma end hos andre købmænd, og forskellen skal så hentes i form af større omsætning, siger købmanden, der garanterer, at udvalget bliver større i Holeby end tidligere.

Alle hidtidige services, der foregik i butikken, fortsætter også fremover.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE