cookie-og-privatlivspolitik
Tre nye makkere i byggeri: Forrest Thomas Christiansen - og bagved Per Frederiksen og Lars Lindhardtsen.
Tre nye makkere i byggeri: Forrest Thomas Christiansen - og bagved Per Frederiksen og Lars Lindhardtsen.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Entreprenør-samarbejde i Maribo og Nakskov

LP Entreprenør og anlæg i Maribo med 10 mand ansat har indgået et strategisk samarbejde med TC Entreprise i Nakskov, der har tre mand ansat. Den samlede forretning får nu fokus på alle former for jordarbejde samt murer-arbejde.
16. oktober 2019 kl. 04:46 Af Daniel Brøns

Annonce

Maribo-virksomheden LP Entreprise bliver "storebror" i samarbejdet med fokus på jord og kloakarbejde samt vand, varmeforsyning og grønne anlæg. Virksomhedens ejere er Per Frederiksen og Lars Lindhardtsen. TC Entreprise ligger i Nakskov og har fokus på murerarbejde med Thomas Christiansen i spidsen.

For begge parter handler det om at forene kræfterne, som Lars Lindhardtsen siger:

- Vi er jo til stede på hele Lolland, og vi har i flere år ofte arbejdet på de samme opgaver, så til sidst fik vi lyst til at samle kræfterne, siger han.

En væsentlig motivation ved samarbejdet er simpelthen også at få lidt yngre kræfter ind i forretningen samtidig, og her passer Thomas Christiansen på 38 år godt ind i billedet, mener Per Frederiksen.

- Virksomheder har med jævne mellemrum brug for at ruske lidt op i strukturen for at udvikle sig og ruste sig til fremtiden - så det er godt, at jeg ikke bliver ved med at være den eneste kloakmester her, siger han og fortæller, at Thomas Christiansen er ved at uddanne sig til kloakmester også.

For Thomas Christiansen er samarbejdet også rigtigt positivt:

- Jeg har nydt at arbejde sammen med Lars og Per, så det er helt oplagt at samle kræfterne. Vi gør det mest, fordi vi har lyst, og fordi det giver mening. Naturligvis kan det også være, at det giver lidt flere opgaver, men faktisk har begge virksomheder rigeligt at lave, så det regner vi bestemt også med at få fremover, siger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE